FINNA

EN SÖKTJÄNST MED SOCIALT ANSVAR I CENTRUM

Welcome Finna, en ny söktjänst & nummerupplysning med socialt ansvar i centrum.

Med Welcome Finna (www.finna.nu) , kopplas företags produkter och tjänster snabbt ihop med kundernas behov, genom sökningar via webb, App och telefon.

Våra tjänster, vänder sig till Er som söker en långsiktig servicelösning, där ett seriöst kundbemötande är en självklarhet. Welcome erbjuder driftsäker teknik, som kombineras med erfaren personal på två siter i Göteborg respektive Skåne. Tjänsterna kan användas på flera olika sätt. Som söktjänst på webb och APP, eller som extern/intern nummerupplysning. En företagsintern nummerupplysning anpassas helt efter kundens behov, och integreras med fördel i Welcomes Businesstjänster, exempelvis tjänsten extern telefonist.

Visst låter det bra? Men, Vi vill tänka på ett nytt sätt, därför har Welcome skapat ”Tänk Om”, ett koncept som uppmanar våra kunder att tänka ett steg längre, och lyfta in ”Socialt ansvar” i tjänsterna man använder!

Socialt ansvar, är en viktig hörnsten i Welcomes tjänster. Vilket också är huvudanledningen till varför man väljer oss som leverantör. En del av omsättningen går direkt till ett antal viktiga organisationer, som stödjer barn, hälsa och miljö. När Ni väljer oss som leverantör, blir Ni en del av Welcomes koncept för socialt ansvar. Det tycker vi är bra!

Tänk Om Ni också”, och kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om våra tjänster, hur vi arbetar och våra aktuella erbjudanden!