BUSINESS

EN SERVICEPARTNER MED SOCIALT ANSVAR

Welcome Business avlastar Er organisation, möjliggör tillväxt, och frigör tid för Er kärnverksamhet!

Dagligen levererar vi moderna & effektiva service lösningar till många människor i norden. Samtliga tjänster levereras On-line, och med socialt ansvar som en viktig hörnsten.

Welcome erbjuder tjänster inom: Call-center, Kundtjänst, Telefonpassning, Extern växel (telefonist på distans) och Assisterande söktjänster.

Våra tjänster, vänder sig till Er som söker en långsiktig servicelösning, där ett seriöst kundbemötande är en självklarhet. Welcome erbjuder driftsäker teknik, som kombineras med erfaren personal på två siter i Göteborg respektive Skåne. Tjänsterna kan användas på flera olika sätt. Exempelvis som avlastning (när Ni inte hinner med att svara själva), eller som extern kundtjänst där vi hanterar exempelvis ”tidsbokning”, eller svarar på återkommande frågor.

Visst låter det bra? Men, Vi vill tänka på ett nytt sätt, därför har Welcome skapat ”Tänk Om”, ett koncept som uppmanar våra kunder att tänka ett steg längre, och lyfta in ”Socialt ansvar” i sin kundservice!

Socialt ansvar, är en viktig hörnsten i Welcomes tjänster. Vilket också är huvudanledningen till varför man väljer oss som leverantör. En del av omsättningen går direkt till ett antal viktiga organisationer, som stödjer barn, hälsa och miljö. När Ni väljer oss som leverantör, blir Ni en del av Welcomes koncept för socialt ansvar. Det tycker vi är bra!

Tänk Om Ni också”, och kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om våra tjänster, hur vi arbetar och våra aktuella erbjudanden!